FOR URBAN GIRLS!!! |
|
| | Autor | Poruka |
|---|
Urban girl Admin
Broj poruka: 129 Godina: 457 Datum upisa: 09.05.2008
 | Naslov: LEXIKON!!! Sre Jun 04, 2008 3:46 pm | |
| Ime i prezime Godishte Grad Omiljeni pevach i pevachica Omiljena pesma Grupa Skype MSN Omiljena boja Serija ili film koji volish Naj glumac i glumica ...sportista ...drug/drugarica Ako hocesh napishi josh neshto o sebi... 
Poslednji put izmenio Urban girl dana Uto Jun 10, 2008 1:33 pm, izmenio ukupno 3 puta |
|  | | sashkyca*95

Broj poruka: 66 Godina: 16 Lokacija: Wrshaccc Datum upisa: 08.06.2008
 | Naslov: Re: LEXIKON!!! Ned Jun 08, 2008 4:18 pm | |
| Alexandra Djonin (nadimak-sashkyca,sashka,..) `95 Vrsac Avril Lavigne,Britney Spears,Alicia Keys(i josh mnogi samo me mrzi da nabrajam,...) uff,....pesama na stotine,...npr:my happy ending,sk8er boy,my world,hot,girlfriend,Peace of me, hot as ice,shady lady,secret combination,when your gone....i josh mnogo,... RBD,Queen,.. sashkyca Alexandra adjonin@gmail.com
more,... bestice:Jovana i Jovana boje:ljubicasta,plava,zuta,crna,bela,sarena,...
ako zelite da znate josh nesto pitajte me,... |
|  | | sanjastar

Broj poruka: 8 Godina: 18 Lokacija: con estrellas... Datum upisa: 09.06.2008
 | Naslov: Re: LEXIKON!!! Pon Jun 09, 2008 2:51 pm | |
| Ime i prezime - Sanja Mihajlov Godishte - '93 godiste Grad - Novi Sad Omiljeni pevach i pevachica - Justin Timberlake i Avril Lavigne Omiljena pesma - Believe Grupa - RBD Skype - nemam MSN - sanjastars@hotmail.com bolje - roza naj drugarica - Marija sportista - Novak Djokovic i Ana Ivanovic voditeljka - Sanja Marinkovic manekenke - Sanja Papic i Lena Kuletskaya i Sasha glumica/glumac - Jessica Alba/Wentworth Miller |
|  | | sashkyca*95

| Naslov: Re: LEXIKON!!! Pon Jun 09, 2008 6:21 pm | |
| da i ja sam zaboravila da stavim ... volim jako sportove-sve i najvise volim tennis i da igram,... ANA IVANOVIC,,....joj kako je samo obozavam i naravno noleta,...jelenu bas i ne volim zato sto je vise kokoska nego teniserka,... sto se glumca/glumice tice slozicu se sa sanjastar : jessica alba i wentworth miller samo imam jos par njih,ali da ne duzim,....to je otprilike to... naravno obozavam CSI NY,...mislim ko ga ne obozava,,..)  salim se,..)
Poslednji izmenio sashkyca*95 dana Pon Jun 09, 2008 6:48 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|  | | *Jovana*

Broj poruka: 25 Datum upisa: 09.06.2008
 | Naslov: Re: LEXIKON!!! Pon Jun 09, 2008 6:27 pm | |
| Ime i prezime:Jovana Godishte:95 Grad:VS Omiljeni pevach i pevachica:Dima i Avril Omiljena pesma:May honey,believe,girlfriend(dima),Lady flame(dima) Grupa:RBD Skype:jovana-princess MSN:missprincesscool@hotmail.com
Inache obozhavam CSI NY,Aiden Burn(Vanessa Ferlito) i tako... |
|  | | Urban girl Admin
 | Naslov: Re: LEXIKON!!! Uto Jun 10, 2008 1:29 pm | |
| dodacu i josh neka pitanja ali svi ste uglavnom to i napisali tj. dodali pored vec postojecih... |
|  | | sashkyca*95

| Naslov: Re: LEXIKON!!! Uto Jun 10, 2008 9:15 pm | |
| dobro,ali neces ni morati da dodajes,...videce ostali kako smo ni radili,... |
|  | | Urban girl Admin
 | Naslov: Re: LEXIKON!!! Sre Jun 11, 2008 2:33 pm | |
| |
|  | | Sanja*

Broj poruka: 62 Godina: 18 Lokacija: Siempre con RBD...LOS AMO Datum upisa: 12.06.2008
 | Naslov: Re: LEXIKON!!! Čet Jun 12, 2008 2:24 pm | |
| Ime i prezime-Sanja Stefanovic Godishte-1993 Grad-Beograd Omiljeni pevach i pevachica-Justin-Fergie...ali ima tu jos onih koje volim Omiljena pesma-Party People Grupa-RBD Skype.... MSN sanjarbd93@hotmail.com Omiljena boja-plava,crna Serija ili film koji volish-rebelde,prica o pepeljuzi,kuca od voska... Naj glumac i glumica-Ima ih vise ...sportista-Anja Spasojevic i Ana Ivanovic ..ps. dodala sam vas sve koji ste ostavili msn... _________________ GIVE ME L.O.V.E. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|